Chalet

Interieur

Het interieur van Chalet an der Piste is modern, compleet en van hoge kwaliteit.

Lekker zitten op een fijne lounge bank, gezellig eten en spelletjes spelen aan een ruime tafel in de zithoek en heerlijk slapen in een goed bed. Vloerverwarming met een thermostaat die in elke kamer afzonderlijk te regelen is, maakt het genieten compleet.
 
Woonkamer met open keuken, zithoek in erker en lounge zithoek

Chalet indeling

Indeling - Begane grond
De begane grond verdieping heeft 4 slaapkamers, een sauna, 2 separate badkamers (elk met toilet) en een separaat toilet, een keuken en een ruime woonkamer. Vanuit de ruime woonkamer en de erker met een gezellige Oostenrijkse zithoek heeft u prachtig uitzicht op Kaprun, de Kitzsteinhorn gletsjer en de omgeving: kijk hoe uw vrienden, familie, of kinderen langs het Chalet komen. Het terras is op het zuiden gericht zodat u elke zonnestraal mee kunt pakken. In de zomer kunt u genieten van een alpine tuin met lounge terras op het zuiden met een wijds uitzicht.

In de keuken treft u een volledig uitgeruste keuken van hoge kwaliteit met Siemens vaatwasser, koelkast, diepvries, microwave en oven, Philips broodrooster, Senseo en filterkoffie machine. Mocht u een dagje geen zin hebben om te koken dan zijn er meerdere restaurants in de buurt! 

Alle kamers hebben een Sony LCD TV. In de woonkamer kunt u bovendien uw favoriete Blu-ray DVD kijken of internetten op uw laptop. Met behulp van Apple TV kunt u makkelijk vanaf uw Apple apparaten de foto's en video's van de dag naar de TV streamen, maar ook YouTube video's en films via iTunes op de TV afspelen. In de ski-kelder kunt u uw skis opbergen en de skischoenen aan de verwarming hangen. Buiten het winterseizoen is hier ook een wasmachine aanwezig.

begane-grond

Bovenverdieping / Obergeschoss
De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers, 2 separate badkamers (elk met toilet) en een separaat toilet, een keuken en een ruime woonkamer. Eén van kamers heeft ook een hoogslaper. Dit is ideaal als u met een gezin van 2 en 3 kinderen komt: Zo kunnen 3 kinderen heerlijk op één slaapkamer slapen. In de woon- en slaapkamers ziet u het prachtige houten dak. Vanuit de ruime woonkamer en de erker met een gezellige Oostenrijkse zithoek heeft u prachtig uitzicht op Kaprun, de Kitzsteinhorn gletsjer en de omgeving: kijk hoe uw vrienden, familie, of kinderen langs het Chalet komen. Het ruime balkon is op het zuiden gericht zodat u elke zonnestraal mee kunt pakken. In de zomer is hier ook een kleine groen strook waar u op een ligstoel een stukje zonnige tuin ter beschikking heeft.

In de keuken treft u een volledig uitgeruste keuken van hoge kwaliteit met Siemens vaatwasser, koelkast, diepvries, microwave en oven, Philips broodrooster, Senseo en filterkoffie machine. Alle kamers hebben een Sony LCD TV. In de woonkamer kunt u bovendien uw favoriete Blu-ray DVD kijken of internetten op uw laptop. Met behulp van Apple TV kunt u makkelijk vanaf uw Apple apparaten de foto's en video's van de dag naar de TV streamen, maar ook YouTube video's en films via iTunes op de TV afspelen. In de ski-kelder kunt u uw skis opbergen en de skischoenen aan de verwarming hangen.

bovenverdieping

Vragen of reserveren?

Wilt u meer informatie over Zell am See Kaprun of het chalet? U kunt ons bereiken via info@chaletanderpiste.nl. Wilt u uw vakantie boeken? Klik hier om te boeken. U kunt ook naar onze contactpagina gaan en gebruik maken van ons contactformulier.


Ga naar contact

Awards

Chalet an der Piste boeken

Reserveringen kunt u direct via ons aanvragen. Graag het aantal personen vermelden (2 - 20 personen), de door u gewenste periode, het aantal kinderen en eventuele bijzondere wensen. U kunt ons mailen op Info@chaletanderpiste.nl of ga naar ons contactformulier.

Zell am See Kaprun

Adres
Schaufelbergstraße 76
5710 Kaprun

Reserveer direct